Rikke Andreassen
Til forsiden
Rådgivning
Foredrag
Publikationer
CV

Rådgivning

Analyse - Kommunikation - Interkulturelle kompetencer - Integration Mangfoldighedsledelse - Kønsmæssig ligestilling - Mainstreaming

Analyse
- For at forbedre og udvikle sig, skal man kende sin nuværende situation

Jeg tilbyder forskningsbaserede analyser, udredninger og evalueringer. Med en akademisk baggrund som forsker i krydsfeltet mellem historie, medier, køn og etnicitet leverer jeg samfundsanalyser af høj international kvalitet. Jeg analyserer og undersøger større eller mindre samfundsforhold, der matcher din virksomheds/organisations efterspørgsel og behov.

Kritisk analyse af produkter
Jeg laver også analyser af din virksomheds/organisations produkter. Har I brug for at få et kompetent og udefrakommende blik på jeres produkt, så er jeg analytikeren, der sætter jer under kritisk lup. Jeg analyserer bredt, bl.a.: undervisning, aviser, bøger, tv-udsendelser, udstillinger, kommunikation el.lign. Det gør jeg udfra et mangfoldighedsperspektiv. Det vil sige, at jeg analyserer og vurderer:

  • hvilke signaler, produktet udsender i forhold til etnicitet, køn, seksualitet m.v.
  • hvordan kommunikationen i produktet er i forhold til minoritetsgrupper
  • hvor produktet kan forbedres

Gode råd til bedre produkter
Mange er ofte selv blinde over for, hvordan deres produkt i praksis kan virke diskriminerende, selvom det på ingen måde er intentionen. Det kan jeg hjælpe jer med at undgå. Sammen med analysen leverer jeg en række råd til, hvordan I effektivt kan forbedre produktet.

 
 
Q & A - Blågårdsgade 11 B - 2200 København N - tlf. 26 71 70 75