Rikke Andreassen
Til forsiden
Rådgivning
Foredrag
Publikationer
CV

Rådgivning

Analyse - Kommunikation - Interkulturelle kompetencer - Integration Mangfoldighedsledelse - Kønsmæssig ligestilling - Mainstreaming

Interkulturelle kompetencer
- Bliv bedre til at navigere i det multikulturelle samfund

Vores samfund bliver stadig mere multikulturelt, og det stiller store udfordringer til den enkelte. Med interkulturelle kompetencer bliver vi bedre til at leve i den stadig mere globaliserede verden og det multikulturelle samfund.

Styrk det multikulturelle samarbejde
Interkulturelle kompetencer giver dig indsigt og forståelser for, hvordan du med fordel kan handle og tale i et komplekst samfund. Jeg rådgiver om, hvordan du kan udvikle dine kompetencer. Det styrker din måde at fungere sammen med og omgås naboer, kollegaer og medborgere, der har en anden kultur end en selv. Det er nødvendigt, hvis du fx er underviser i et flerkulturelt klasseværelse eller leder for en multikulturel arbejdsgruppe.

Redskaber til kompetencer
Interkulturelle kompetencer koncentrerer sig om sprog, kommunikation, adfærd og forståelse for andre kulturer. Og så handler interkulturelle kompetencer om kritisk at reflektere over dig selv og din egen praksis. Jeg leverer en række redskaber til, hvordan du :

  • opbygger interkulturelle kompetencer
  • kan se kritisk på dig selv og din virksomhed/organisation.

 
 
Q & A - Blågårdsgade 11 B - 2200 København N - tlf. 26 71 70 75